EXTREME лежишта
Примена во ЕЛЕКТРОМОТОРИ: -глодалки за обработка на дрво -генератори -трансформаторски постројки -електромоторни пумпи -вентилатори АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО: -машини за перење -садопери РАЧНИ ЕЛЕКТРИЧНИ АЛАТИ: -вибрациони брусилки -аголни брусилки -мешалки КАРАКТЕРИСТИКИ НА EXTREME ЛАГЕРИТЕ: -голем број на вртежи -голема прецизност на работа -бесшумно работење -ги намалува вибрациите и шумот -произведени по стандардни мерки и ознаки -контролиран квалитет МАСТ: SHELL ALVANIA RLQ2 -работна температура: од -30 C do +120 C